ダラスの美術館

Roofs of the Light

Located in a large park, this museum is designed to provide several exhibition spaces engulfed by bountiful natural light.

Oval roofs reflect natural light and make them soft, grids of exposed concrete crush natural light to let them into tender one as well as they sustain structure.One would enjoy and concentrate in seeing various arts illuminated by tender natural light while letting go their minds.

Simple silhouette stands quietly in the forest, the building melts into the environment and would be pantheon of arts wrapped in wonderful natural light.

 

広大な公園に位置する美術館は、豊かな自然光に包まれる展示空間をつくります。

楕円形の屋根は自然光を反射し、柔らかな光とし、コンクリート打ち放しの柱、梁によるグリッドは、注ぎ込む自然光を砕き、優しい光へと変容させます。訪れる人々は、心を解放しながら優しい自然光に包まれた様々なアートを楽しめるでしょう。

シンプルなシルエットは森の中に静かに佇み、環境に溶け込み、素晴らしい自然光に包まれたアートの殿堂となります。

| DATA |

  • Type :

    Museum

  • Location :

    Fortworth,United States

  • Collaborators :

    -

  • Size :

    15,000sqm

  • Status :

    Competition