Triangle Void

This is a building of a company’s headquarter in the suburb of Kyoto.

YDS Architects intended to create spaces where one will work comfortably.

Adding atrium of glasses to the stacked volume of working spaces results in landmarks for the company.

In the atrium, floors are connected with each other by triangle voids and it brings the nature outside into the inner spaces.

The image is that all the people would work feeling senses of unity regardless of their posts.

 

郊外に建つ本社ビルです。

豊かな自然の中で、気持ちよく働くことの出来る空間を考えました。

事務スペースのシンプルな箱を積層し、三角形のガラスのアトリウムをつくりました。

アトリウムは上下の空間をつなげ一体感をもたらし、外部の自然を取り込みます。

皆が一体となって、共に仕事に取り組む事をイメージしました。

| DATA |

  • Type :

    Office

  • Location :

    Kyoto

  • Collaborators :

    -

  • Size :

    4,200sqm

  • Status :

    Under Construction